Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 21. april 2012

Nyt fra Bafd 21-04-2012Lørdagens første opgave bestod i understopning af et par af svellerne i selve overkørslen syd fra Brandhøj. I forbindelse med sporrenoveringen, som vi udførte tidligere på måneden, var sporet blevet løftet i overkørslen, men vi kunne ikke komme til at understoppe sporet med stoppemaskinen, da den ikke kan bruges der, hvor der findes tvangsskinner.

Vi frigravede derfor en del af overkørslen, fik løftet sporet samt understoppet det på traditionel vis med tryklufthamre alt i mens det regnede, tordnede og lynede. Heldigvis kom solen frem bagefter og vi kørte derefter til Rubjerg, hvor en del af perronen langs med spor 2 skulle rettes op.

Med en noget alternativ gravemaskine placering var det ret let at frigrave perronelementerne og de tilhørende støvler. Under en hektisk slutspurt lykkedes det faktisk at få sat de 10 meter perron igen, selvom tilfyldningen blev udskudt til senere på denne uge.

Næste lørdag er det bygningsdag. Husk tilmelding - det kan nås endnu.

Steffen


Rubjerg st; frigravning af perronelementer er påbegyndt

Planerskjoldet kan bruges til meget andet
Lars i sit rette element
Montage af perronelement

mandag den 16. april 2012

Nyt fra maskinafdelingen #15-12 16/04:


Erik maler i lørdagsforårssolen


Nymalet LM9. Vi glæder os til at GM32 bliver lige så flot!I lørdags, hvor forårssolen skinnede, fik Erik og jeg slebet og malet hele LM9 hvid. Denne aften fortsatte jeg arbejdet med mere hvid maling på udvalgte steder og sluttede af med at give gangbrædderne en omgang sort.
Jan svingede også penselen ovre på slagleklipperens motorhus med 2. gang grunder.
Jan ser på alle de flot malede dele fra M15. I baggrunden Slagleklipperdelene.
næste træk planlægges


Undervejs fik vi hjulpet Carsten med at få 2. hjulsæt fra skydebroen transporteret ind i værkstedet. Det var en hård omgang for sækkevogne og rygge, men ind kom det. Carsten fik derefter afrenset lejehuse og kuglelejer. De ser meget fine ud, på trods af at delene ofte har ligget under vand på den lave oplagsplads på Brh. Skydebroen kom i 1981 sammen med de to Jung-maskiner fra Superfos, så det er længe at fedtet i lejehusene har modstået tidens tand. En fin aften med 5 medlemmer forbi Gården.
Flot leje - på trods!
Skydbrohjulsætkuglelejeafrensning...

Posted by Picasa