Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 22. januar 2011

Nyt fra Baneafdelingen 22-1-2011

Kære alle. Heldigvis havde varmen i den forløbne uge fået smeltet det meste af sneen i Hedeland, så i går kunne vi uden problemer køre direkte ud til Brandhøj. Dagens arbejde bestod i klargøring af elementvognen fra Storebælt, så den kunne transporteres op på Hedehusgården, hvor den videre     ombygning til transportvogn for minigravemaskinen skal foregå. Vi fik afmonteret hjul, bremsetøj mv., demonteret klokoblingerne samt lagt genanvendelige dele på palle i vognhallen.

 Transport til HHg 


Vi fik også omsporet to stk deplorider fra normalspor til 700 mm. Disse skal ikke bruges til selve vognen, men udveksles med nogle andre, hvor hjulene er bedre. Indtil da kunne de benyttes til at transportere elementvognen på, som nu står på Hedehusgården.


Husk også aktivmøderne på næste lørdag. Disse afholdes som følgende:
Baneafdelingen, lørdag d. 29-1-2011 kl 12.00 på Hedehusgården.
Bygningsafdelingen, lørdag d. 29-1-2011 kl 13.00 på Hedehusgården.

Hilsen Steffen

tirsdag den 18. januar 2011

Videoklip fra Juletog 12.December

se her: http://www.youtube.com/watch?v=HJ4VeGNdsM8

Aktivmøder: Bafd og Bygnafd 29/1 kl. 12 og kl. 13

Som tidligere år afholder vi igen aktivmøder i januar måned, hvor årets arbejde skal planlægges. Disse afholdes som følgende:

Baneafdelingen, lørdag d. 29-1-2011 kl 12.00 på Hedehusgården.
Bygningsafdelingen, lørdag d. 29-1-2011 kl 13.00 på Hedehusgården.
Vel mødt

Steffen

mandag den 17. januar 2011

Nyt fra maskinafdelingen #03-11 17/01:


Så kom værkstedet igen i omdrejninger: Carsten og jeg arbejdede videre med tilpasning og svejsning af delene til koblingerne. Kenneth m.fl. fik gået M24 efter og set på hjulenes tilstand. Konklusionen er, at der sagtens kan drejes ca. 15mm af bandagen for at rette hjulprofilet op. Det har nok ikke været gjort nogensinde før. De midterste, flangeløse hjul er begyndt at danne en uautoriseret flange… Opgaven vil starte med nedkobling af gangtøj og bremser. Der planlægges lige nu med et løft den 5. februar. Til det kan gerne bruges mandskab til håndsvingene på donkraftene!

D13 samlede det meste af opmærksomheden: Motorhjælmen er monteret og underpart til vinduesrammen er snart på plads; såvel som sprosserne. Dette havde Jørgen og Carsten syslet med på dagholdet. Jan, Per Børge og flere af os andre gik i gang med at gennemgå vinduerne og slibe listerne til vinduerne. Til det brug kreerede Erik en fin støvsugerløsning til båndsliberen… Sven Erik vil konsultere en møbelsnedker for at finde frem til, hvilken træsort listerne er udført i, således at vi kan give dem bedste behandling. Flere gav en hånd med denne aften og da vi gik hjem, havde 12 medlemmer været forbi.