Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 22. december 2016

Torsdagsbilledet #91

Efter sidste juletog er kørt må vi konstatere, at vi igen i år får grøn jul. Heldigvis ikke lige så våd som andre år. I januar 2003 stod vandet høj på den lave oplagsplads ved km. 1,5. Så højt at man enten skulle være iført gummistøvler eller gravemaskine hvis man ville undgå våde fødder!

Peter Hein og Jørgen Panum læsser 'støvler' på den lave og våde oplagsplads. Senere på dagen gik turen til Fem Ege, hvor arbejdet med at opsætte både 'støvler' og perronforkanter straks gik i gang.

mandag den 19. december 2016

Juletog og Nyt fra maskinafdelingen #42-16 19/12:


Stemningsbilleder fra søndagens juletog - med masser af gæster og pigekor :-)


Weekend 3 med juletog gik endnu bedre end de to andre rigtig velbesøgte juletogsweekender. Så på trods af den manglende sne, så har vi forhåbentlig bragt vores gæster nærmere den gode julestemning, som både en herlig togtur og et hyggeligt besøg hos spejderne kan give. Vi fik i hvert fald kørt mange flotte juletræer hjem i toget og humøret ombord har været strålende. På den ene tur søndag havde vi endda et lille pigekor, som sang dejlige julesange det meste af vejen og bragte smil på de andre rejsendes læber.

Mandag aften kunne 21 fremmødte medlemmer så ønske hinanden god jul til masser af gløgg, æbleskiver og småkager, dertil serveret herlige film fra både vores egen bane, men også fra andre fine smalsporsbaner i både Sverige, USA, Tyskland og andre steder i verden. Et historisk tilbageblik med roebanefilm fra Assens blev det også til… Således fik vi lukket et godt år i både trafik-, bane- og maskinafdeling af – selvom der endnu er et par gode dage tilbage af det gamle år, hvor der kan arbejdes. Bafd har i hvert fald planlagt at mødes 3. juledag, hvor noget af julefedtet kan arbejdes af!Alle medlemmer og vores dejlige gæster ønskes en glædelig jul og et godt nytår!De bedste hilsner fra Redacteuren, der takker for et godt år på Bloggen.


Julehygge med gløgg, æbleskiver, smalsporsfilm og masser af hyggesnak!