Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 5. maj 2018

Bygningsdagen 5. maj 2018:

Som traditionen foreskriver, så var vejret godt på denne årets Bygningsdag. Traditionen foreskriver også morgenmad kl. 9 – frokost kl. 12 og kaffe med kage kl. 15.30, samt en pause eller to undervejs. Men derudover så har Steffen også en lang liste med opgaver, som man kan vælge fra. På den måde blev dagens opgaver hurtig fordelt på et kioskhold, tagrende-teamet, et hold, der skulle færdiggøre gulvprojektet i Museumshallen ved at fordele 2 tons skærver mellem fliserne. Efterfølgende blev der skiftet sternbrædder på den lille remise og malet do. på værkstedet. En anden gruppe arbejdede på at rejse et mere solidt stativ til vores reklamebanner ud mod vejen. Der blev også plads til et hold, der splittede vores gamle øl-automat i smådele for at kunne bære den ned på traileren og køre det på containerpladsen. Sørme om der ikke også blev beskåret træer rund værkstedet og malet stakit ved kiosken. Kioskholdet fik også tyvstartet sæsonen med en del is-salg til Hedelands is-sultne besøgende. Alle de forplejningsmæssige opgave blev varetaget på fineste vis af Jørgen M, som dækkede op med borde og stole udendørs i det fine vejr. Solveig havde bagt tre meget dejlige kager til eftermiddagskaffen, så vi var flere, der stadig havde energi til at fortsætte med opgaverne helt til ved 18-tiden… En herlig dag med 14 aktive fremmødte.
torsdag den 3. maj 2018

Torsdagsbilledet #160

Sidste Torsdagsbillede var jo fra den herlige tur til FBT hos WEM i 03, så her er det legendariske foto af de tre gutter på bagperronen... og et par flere skud af medlemmerne fra turen.

Niels Peder, Ole og Peter for fuld damp på bagperronen...

En vognfuld medlemmer på tur!


Bo havde snuppet pladsen på bagerste vogn :-)

Med dobbelt forspand...

Hygge ved aftensmadensøndag den 29. april 2018

Nyt fra Bafd. 28-04-2018

Solen skinnede og nyudsprungne blade prydede træerne. Dagens opgave for baneafdelingen var at understoppe de svelleudskiftede spor på banegården foran museumshallen. Selve sporskifterne understopper vi i en af de kommende weekends med den gravemaskinemonterede 'hopper'. Husk at der er bygningsdag på lørdag. Meld gerne din ankomst til Steffen.
Kenneth og Benjamin vender tilbage til Hedehusgård efter at have hentet stoppemaskinen på Brandhøj. Imens havde Steffen og Claus klargjort værktøj, opsat laser og ryddet bevoksning langs udtrækssporets vestside.

Stoppemaskinen arbejder sig igennem udtrækssporet. Donkraftene holder sporet i den rigtige position indtil svellerne er stoppet under.
Kenneth og Benjamin nærmer sig enden af udtrækssporet.

Stoppearbejdet er afsluttet og Benjamin afmonterer drivkæden på maskinen og klargør den til transport.

Dagens arbejde afsluttes: Steffen er i færd med at jævne ballast, mens Kenneth og Benjamin kører stoppemaskinen tilbage i hallen på Brandhøj. Vi afsluttede arbejdet med at sidetrække udtrækssporet.