Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 17. december 2011

Juletog blev igen i år en succes! Sidste weekend 17-18/12


Med 6 dages juletræskørsel vel overstået, må vi igen konstatere at vores gæster gerne vil køre med os og at mange har etableret en familietradition, hvor de henter deres juletræ hos de flinke spejdere. Vi blev ikke helt klar med sneploven, men til næste år er den klar - og så kommer sneen. I år faldt den eneste sne på min vej til Hedeland søndag - men i området faldt ikke et fnug. Kasper optrådte fint som julemand - på trods af de manglende kilo foran...  Et par fotos fra lørdag som Tgf D. og fra søndag, hvor jeg selv kom forbi med familie. Glædelig jul

Fotos fra Lørdagens juletog

Fotos fra Søndagens juletog

mandag den 12. december 2011

Nyt fra maskinafdelingen #42-11 12/12:



En aften, hvor der blev set og tænkt over de problemer M24 fortsat har med at yde efter genmontagen af den renoverede pumpe. I søndags forsøgte Carsten at finjustere, men ved trækkraftprøven – der bestod af M23 + motorstammen og passagerer, blev der - udover ringe ydeevne konstateret en utæthed ved det ene gløderør. En professionel fagmand forsøges tilkaldt (KAM), så fladen ved gløderøret kan blive afrettet og tæt. Der blev derfor mest arbejdet på slagleklipperen – med afkortning af kablerne til Bowden-træk for start og stop af motor, inklusive en prøvestart. Jan fik dog også sandblæst beslag til portophæng til de nye GM32-porte Jørgen er i gang med. Rullerne til sneploven er ved at være helt klar og kan derefter monteres - men vejrudsigten ser jo desværre ikke ud til at pege på sne til vores sidste weekend med juletog, så måske får vi først behov for den til næste år. Jeg brugte min tid på oprydningsopgaven på det gamle snedkerværksted og fandt gode sager undervejs – og meget skrammel… 7 folk sås på Gården denne aften.
Juletogene kører igen
Traditionen tro kører vi igen juletog i de 3 weekender frem til jul. Vejret i 2. weekend var heldigvis meget bedre end 1. weekend, hvilket gav mange passagerer. Et par billeder af dagens tog blev taget lige nord for Brandhøj.

Steffen


Dagens første damptog på vej ud - fyldt til sidste sæde



Motortoget på vej hjem efter at have kørt de første gæster til Rubjerg


Det er kun få passagerer, som tager turen tilbage med første togpar