Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

fredag den 27. maj 2011

Om: Fladvogn set i England

Har man set magen til før? Kenneth P. har fundet dette foto på nettet;
http://www.whrsoc.org.uk/Projects/Wellwagon.html Det ligner lidt noget vi har set før, ret flot... Bemærk også den smarte slagleklipper, der er monteret på maskinen.
Billedet er tyvstjålet fra en engelsk side, fra en debat om man ikke snart bygger en sådan lignende vogn, billedet er fra en anden, for mig pt. ukendt bane; måske er det denne...
    http://lynton-rail.co.uk/railway/rolling-stock/works 
Der  er bare ikke et foto på hjemmesiden med vognen, kun maskinen.

(i øvrigt en tæske-lækker Takeuchi 38FR zero swing-tail med mulighed for sideforskudt gravning via 45* radial drejbar kongestol) /LLZ

mandag den 23. maj 2011

Nyt fra maskinafdelingen #20-11 23/05:

D13 Sidste forrude monteres

Onsdagsholdet har fået arbejdet flittigt på D13; lærredstaget er nu malet 3 gange, men suger stadig. Bænkene er snart monteret, messinghåndtagene ved dørene er sat på og listerne rundt alle vinduer er ved at finde deres gamle plads. Bjarne og Jan fortsatte med dette og fik de sidste to forruder sat i. Der er mange messingkærvskruer, der skal håndskrues i! Jan fik også tilpasset lidt smålister på træværkstedet.

 Carsten arbejdede videre med M24 fjederreparationen og fik desuden rokeret den defekte bogie ud af værkstedet; der står nu to halvgode der skal blive til en; hvilket Kenneth er i gang med. Sven Erik og jeg fortsatte med at afrense og male fladvognen og er nu hele vejen rundt 1. gang.
                                                       lidt "før og efter" fra fladvognen


Lars havde været i gang længe denne dag, men kunne så også sidst på aftenen afslutte opgaven med afdrejning af det sidste hjulsæt fra M24 og kontrollere at de samlet overholder tolerancen indenfor fem hundrededele. Det er godt gået!

Vi var 8 aktive på værkstederne denne aften.

Sidste spån!
Den stolte drejer ved de færdigafdrejde hjulsæt