Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 28. september 2020

Nyt fra maskinafdelingen #35-20 28/9:

41 afdrejede hjul ankommet. Det er resten af de 81 hjul, som blev købt hjem fra Sydafrika i 2005.

 Med sin store trailer havde Jørgen afhentet de 41 nyafdrejede hjul ude i byen. Vi har fået hjælp af en CNC-maskine, der kan udføre denne monotone opgave hurtigt og præcist og frigiver os tid til at udføre mere specialiserede og udfordrende opgaver.

Carsten og Lars fik dem transporteret til værkstedet, hvor 24 hjul blev sat af, så der er nok til at samle 12 hjulsæt og dermed 6 bogier. Det krævede en herlig masse rangering med materiellet for at gøre plads. Resten af hjulene kørte Lars og Peter til Brandhøj, hvor de fik en ordentlig omgang Dinitrol før de blev sat ind på lagerreolen. Det er vigtigt at akselhullet ikke ruster. Imens fortsatte Hans med rodbehandlingen af jordstykket op ad bygningen. Imponerende indsats, der kræver brækstang og nærmest dynamit for at få fravristet røddernes greb i jorden.

Per fik opmålt ledninger til frem/bak-kontakterne og ved drejebænken ligger Bo´s færdige arbejde med fremstilling af en ny styringsaksel. Kjeld g Carsten fortsatte det uendelige arbejde med at bore nitter ud af Sukkergris. Jeg fandt vand og sæbe frem og fik vasket dampstammens stolper og vognsider, som efterhånden trængte. Bagefter fik vinduerne i Superfos-loket en omgang, samt afskrabet fejlplaceret maling på ruderne. Et hold tog sig af afholdelsen af planlægningsmøde med rigelig kaffe og jeg talt 12 mand på Gården denne aften, hvor vi havde fornøjelsen at vise Claus, et potentielt nyt medlem rundt på vores værksteder. Vi håber han kunne lide, hvad han så 😊


Hans fremviser en større samling rødder, der har tabt kampen mod brækjern og knofedt!

Endnu et bur med hjul flyttes over på Storebæltsvognen for transport til Brandhøj.

Både M12, M15 og E28 i gang med rangering.

Den gamle og den nye styreaksel til hydraulikpumpen på M30.

Endnu en nitte får et gok med den store hammer og taber kampen mod Carsten og Kjeld 

Forbedret udsyn fra førerhuset på Superfos.
 Herfra kan man se de nyafvaskede vogne


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.