Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 5. juni 2023

Nyt fra maskinafdelingen #22-23 5/6:

Velkommen hjem til dagens særtog

 Også når det er Grundlovsdag er der arbejdsaften… Først kunne vi sige velkommen hjem til særtoget og bagefter var der hyggelig snak mellem togets personale og de tidligt fremmødte i maskinafdelingen. Carsten brugte en af de metalplader, der var nedtaget i forbindelse med indsættelsen af de nye, fine vinduer i værkstedremisen. Den blev forarbejdet, så flamingopladen endelig bliver korrekt skjult. Et 30 år gammelt hængeparti har fået sin flotte afslutning.

Ny, flot dækplade - efter 30 år!

Det var også tid til et kort projektgennemgangsmøde, som vi holdt indendørs i varmen. Status på projekterne er rimelig grøn og når jeg ellers bliver færdig med taget i C3 og skiltene er monteret, så er vognprojektet endelig helt afsluttet. Vi talte derfor om hvilke enheder der skal have sporplads i den nærmeste tid. Efter mødet fik Niels og Kjeld hjælp til at få savet et par længder skinner til hegnet, der skal rundt den nye bænkeplads. Bagefter blev de slået på plads!
  
HUSK der støbes mur onsdag – alle med en skovl er velkomne 😊 

John og Brian fortsatte med at udskære og slibe et par stykker jern, der skal monteres på 70-16. Carsten og Benjamin fik også opdateret tegningerne af bogierne med de rettelser, der er fundet undervejs. Fritz fik drejet det sidste på de ringe, som tandkransene til M9 skal monteres på. Nu skal de gnistbearbejdes, så der er plads til en not. Jeg klargjorde taget i C3 til et sidste lag maling og fik ikke set alt hvad der hændte denne aften, men jeg talte 12 mand denne skønne sommeraften… /Leif

Emnerne klar til videreforarbejdning ude i byen




Taget i C3 under bearbejdning

Skinnesavning. De er tunge...

- og her bankes skinnerne på plads - klar til støbning

70-16 gør det fint ud for et siddearrangement til rygepausen

Udskæring af endnu et par stykker jern til 70-16







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.