Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 20. februar 2023

Nyt fra maskinafdelingen #08-23 20/02:

Statusfoto sidst på aftenen, hvor både C3 og C4 er grønne udenpå og bænkene snart er på plads

 Aftenens projektgennemgang foregik under indtagelse af lækre fastelavnsboller, som Klavs havde medbragt. Status på C3/C4 er god. C3 er bortset fra lidt småsager klar til afprøvning. C4 er godt på vej. Sider er monteret, bogier forventes snart klar. D8 har fået sit førerhus på, M30 er snart serviceret. 

Og så kunne vi ellers bare gå ud og fortsætte det gode arbejde… Så Brian m.fl. fik hentet alle sædebrædderne over fra snedkerværkstedet, så 2 x Jan og Bjarne m.fl. kunne få monteret de vandrette brædder, mens John og Klavs tapede og malede siderne udvendigt på C4. Jeg fik malet undersiden af den ene C4-bogie, der snart skal have hjul monteret. Den anden er næsten klar og fik lidt reparationslapninger og nymalede aksler. 

De gamle hjulsæt til M9 kom ind og så skulle kædehjul mv. afmonteres. Det krævede både knofedt og flere slag med den store hammer – men af kom de! Samtidig stod Fritz ved drejebænken og skrubdrejede den første af de nye nav for kædehjulene dertil. Dog havde Carsten og Fritz først en tung opgave med at få den store fireklo afmonteret og kørt til opbevaring for nu. Gert fortsatte med eftersyn af M30, herunder tilspænding af parkeringsbremsen og tjek af lys mv. Vi havde da også hyggeligt besøg af John P., så vi var 14 mand på Gården denne aften. /Leif

Nymalet bogie-underside. Oversiden fik i lørdags

Bænkbrædderne lægges løst ud før de skrues fast

På C4 monteres bænkbrædder, påsættes malertape og rulles farve på, mens M30 serviceres og der bankes på M9 hjulsæt. Travl dag i værkstedet. Kædehjulene på de gamle hjulsæt fra M9 skal af!

Den store hammer er i brug!
M30s parkeringsbremse justeres

Nav for kædehjul til M9 skrubdrejes


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.