Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 23. maj 2022

Nyt fra maskinafdelingen #18-22 23/05:

Tagmaleholdet i fuld sving med rulle og pensel.

Da jeg ankom om eftermiddagen, så var Hans i fuld gang med at male den del af nye banehegn, som Steen fik sat op i lørdags – det bliver flot.

- og banehegnsmaleren i fuld gang. Hele forsiden var malet færdig, da cyklen vendte hjemad 

 Tryklufttankene til M24 er nu blevet trykprøvet og visuelt inspiceret af Force og de kunne derfor atter komme på plads. Med M25 hentede Gert og Brian M24 og sammen med John L. blev den store tank genmonteret – til den lille tank manglede nogle nye rørfittings. 

Montage af den store tryklufttank foregik udenfor. Værkstedet er fyldt op!

Otto fik drejet endnu en håndfuld gevindstag og Fritz fik drejet en god del af den ene aksel-ende til M9.

Gang i begge de små bænke - og den store til M9´s aksel

Vognprojektet fik mest opmærksomhed denne aften: Taget kom af igen, så Niels, Bent og Klavs kunne få det malet og bagefter fik alle tagbrædderne en omgang hvid på den ene side. Det næste tag - til C4 fik den sidste finish af Jan, Bjarne og Per i snedkerværkstedet, så det også snart kan komme på rette plads. Bagefter blev der opsat en lille mock up af bænkene, hvor det blev konstateret at der skal saves 8-10 mm af hvert bræt. Det var nu forventet.

Lars O. og John L. arbejdede med at bearbejde kroge, kæder og beslag til sikkerhedskæderne. Delene skulle både skæres, sandblæses og båndslibes og opgaven er ikke færdig! Kjeld og Carsten gav en hånd med flere steder og forsøgte at koordinere de mange folk og opgaver med C3/C4, men fik også samlet endnu et pufferarrangement. Kenneth gik No 3 efter. Jeg fik skiftet antenneinstallation og den faste radio i Da7, som derfor fungerer igen. 17 flittige folk på Gården denne fine aften, hvor jeg nok ikke fik set alt hvad der blev nået /Leif

Sidste finish på taget til C4 foretages i snedkerværkstedet
Mock up af sædebrædderne - der skal lige kortes lidt af

Beslag til sikkerhedskæderne slibes i vinkel, så de kan svejses


Samme opgave med sikkerhedskæden, så der kan påmonteres en krog

Sidst på aftenen ligger alle tagbrædder nymalede til tørre. No3 står klar til koldt eftersyn af ekstern inspektør, så den kan blive klar til drift i løbet af sæsonen.

En ny stationær radio under montage i Da7.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.