Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 4. april 2022

Nyt fra maskinafdelingen #12-22 04/04:

Endnu en tipvogn fyldes med opbrudt gulv...

Efter flere uger med tørvejr (og lidt sne), så kom der en rigtig regnvejsdag. Det holdt dog ikke folk væk – nok fordi de nye vognerammer til C3 og C4 skulle tages i åsyn. De ser meget fine ud og det skal blive spændende at få dem bygget færdig. 

Bo havde med hjælp fra en certifikatsvejser fået repareret et par revner i den midterste akselport på B3 om eftermiddagen og bagefter fik Bo arbejdet videre med en ny forstærkningsplade dertil. 

Jeg startede aftenen med en lille reparation af C3, da endebjælkerne ved en fejl var blevet svejset på. Leverandøren havde skåret dem fint af igen, så der skulle blot afrenses og grundes. Næste opgave bliver at male dem sorte – men denne aften var ikke egnet til det, da Niels og Bent gik videre med at hugge det sidste dårlige gulv op (i denne omgang) Det støver! Dog forhindrede det ikke Brian og jeg at afrense og male inde i M24´s motorhus. Det trænger til en genopfriskning. John og Klavs stod også ved den store boremaskine og fik boret de store huller i pladerne til pufferarrangementet. I mellem dem skal den store volutfjeder monteres. Lars O. fik svejset den nye bukkeform færdig og kunne derfor fortsætte med at opvarme emnet til rødglødende før det blev båret over til pressen, hvor Carsten stod klar til at lægge klodser ind og køre pressen ned og forme emnet. Hvad der ellers sket fik jeg ikke noteret, men vi var 12 mand på Gården. Fik Lars og Steen fikset noget på gravemaskinen? Det tror jeg…  /Leif

Den nye forstærkningsplade prøvemonteres på akselporten 

En ny C4-vognramme og C2 i baggrunden.
Så kan man se hvordan slutresultatet skal blive.

Plader til pufferarrangementet under det store bor

og de færdigeborede plader...


Der males i M24 motorhus

Presseformen svejses færdig >



- emnet varmes op til glødende >

- og presses i form under højt tryk!

Stemningsbillede efter en travl arbejdsaften: To fyldte tipvogne køres ud og vognrammen til C3 ind igen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.