Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 22. november 2021

Nyt fra maskinafdelingen #31-21 22/11:

 

M45 samlet igen og endelig helt klar til levering til Bafd. Der mangler blot et JW-skilt foran...

Som en del af en ny strategi for maskinafdelingen og forbedring af projektafviklingen, så bliver der fremover indkaldt til korte, åbne møder hver anden uge. Her gennemgår maskinchefen igangværende opgaver og afklarer med projektlederne om der er udestående og hvordan de forskellige opgaver kan udbydes til de aktive.

Aftenens møde havde god deltagelse med 12-13 mand rundt bordet, der så kunne høre status og byde ind på opgaverne. Lige nu er afdelingen lidt i en venteposition, men snart skal vi i fuld gang med vognbyggeri og M23. Jeg fik malet det sidste og så bliver M45 på lørdag afleveret som driftsenhed til Baneafdelingen, så M40 fra 1931 kan gå på velfortjent pension. Den skal have en gennemgribende renovering, men står ikke først for. I lørdags blev gulvet omkring spor 3 ryddet og så kunne det tydelig ses, hvor skidt betonlaget havde det. En betonhammer og flere raske folk gik i gang og omdannede gulvet mellem sporet til betonklumper, der blev kørt udenfor. Nyt skal der til, så vi bedre kan køre rundt med palleløftere og andet grej. Det kunne f.eks være fejekosten, som fik ny tandrem og derefter kunne feje gulvet igen. Otto fik monteret brillen på akslen, så endestykket kan blive afdrejet på akslen til M9. Ude i snedkerværkstedet blev de sidste af de fræsede tagbuer samlet i bunken og så er det måske bænkene, der står for tur? Ellers var det en aften, hvor vi trak os lidt tidligere tilbage fra værkstederne og fejrede fødselsdag for HHS og snakkede om den kommende julefrokost på fredag. Det skal nok blive hyggeligt! 15 mand blev set på Gården denne mandag /Leif

Et ihærdigt flyttehold fra både Mafd og Bafd fik lørdag læsset en fladvogn med dele fra B3, der først skal istandsættes længere ude i tidshorisonten, så de kommer på lager ude i hallen indtil da. 

Velbesøgt, kort projektmøde i Mafd

Fejemaskinen får sin nye tandrem monteret

En brille monteret



Et gulv i mange små stykker...

og et stort læs færdigfræsede tagbuer





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.