Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 27. november 2021

Nyt fra Bafd 27-11-2012

Lørdagen startede med lidt forskellige opgaver på Hhg. Peter, Claus B og Lars flyttede en palleløfter tilbage fra vognhallen til værkstedsremisen, men Steen, Klavs og jeg fik hængt juletræskæden op på perronen. Herefter kørte vi til Brandhøj, hvor der skulle løses forskellige opgaver.

Steen fik blæst sporskifter rene for blade, og vi resten fik efter lidt rangering gjort klar til et forsøg med valsning af 24 kg/m skinner på skinnebukkeren. Omkring frokost fik vi besøg af Carsten, der havde M45 (Jenbach) med til en udstationering på Brandhøj. Efter lidt introduktion til lokomotivet, blev vores hidtidige arbejdshest M40 henstillet i vognhallen afventende en gennemgribende revision.

Vi fik fundet nogle længder skinner frem, og efter lidt forsøg lykkedes det at få dem valset i en kurveform svarende til en radius 100 m, som vi har liggende flere steder. Nu skal vi blot have valset nogle flere, så vi efterhånden kan få reduceret tendens til knæk i laskerne i de skarpe kurver.

Benjamin sluttede sig også til selskabet, og han brugte resten af eftermiddagen til at få vores nye selvkørende stabler til at virke. Den skal vi nok blive glad for på lageret.

Steffen

Juletræskæden er hængt op og afprøvet. Så er vi klar til næste weekend.

Der instrueres i M45

Valsning af skinner med rullende vederlag

Peter styrer valseretning og tilspænding.

Endnu en skinne findes frem til valsning. (PH)


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.