Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 17. oktober 2020

Nyt fra Bafd. 17-10-2020

Vejret var smukt. Blå himmel, sol og smukke efterårsfarver. Styrken i baneafdelingen var dog mindre imponerende. Efterårsferie og jagtsæson have gjort indhug i fremmødet. Hans havde ugen igennem huseret langs banen og kunne fremvise flotte og veltrimmede stationsarealer. Han fortsatte med arbejdet på Hedehusgården, mens Lars og Claus N fulgte et af efterårstogene til Brandhøj for at hente deplorider. Vi forventer snarligt en leverance nye sveller fra Sverige og de skal læsses på et antal deplorider, så de er lette at flytte.

M 12 fra 1943 afventer afgang fra tilslutningsskiftet til opbevaringshallens sporvifte på Brandhøj.

Vi fik to sæt deplorider med fra Brandhøj, og de sluttede sig til de to sæt vi allerede havde på Hedehusgård. Desværre var to af sættene læsset med et mindre antal nye sveller og et andet sæt med 40-50 gamle udtjente sveller. Vi nåede at tømme et sæt for nye sveller. Vi gik dog klogeligt udenom sættet med de gamle sveller, for i den ene ende af læsset havde en angrebsivrig flok hvepse taget bolig. Vi håber efterårskulden har taget livet af dem inden næste lørdag.

M 25 afgår fra Hedehusgård station med et tog mod Fem Ege. Dagen igennem kørte velfyldte tog (efter corona-forhold i hvert fald) ud i Hedeland. Vejret havde lokket mange besøgende til.

Vi er i gang med at tømme et sæt deplorider for de resterende nye sporskiftesveller. Vores dobbelte udtræksspor er perfekt til den slags opgaver.

Plantagen trinbræt med nytrimmet græsbevoksning. I baggrunden overkørselsanlægget for Stærkendevej. (Foto: HN)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.