Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

tirsdag den 13. oktober 2020

En smuk tur med Løvfaldstoget tirsdag 13. oktober

                         Kø til første afgang. 

Endnu en fantastisk dag med Hedelands Veteranbane i Hedeland.

 Hedeland havde pyntet parken i bedste efterårs stil og dagen igennem skinnede solen og i løbet af dagen blev det bare varmere og varmere. Den bedste efterårsdag man kunne forestille sig.

Mange glade mennesker, og i sær bedsteforældre med børnebørn, havde fundet vej til veteranbanen for at køre med en tur, og dagen igennem var der travlhed både ved kiosken, ved toget og ved naturlegepladsen i Fem Ege.

 Heldigvis ser vejret ud til at holde ugen ud, og vi kører igen på torsdag, lørdag og søndag, så kom bare med og nyd naturen langsomt.

 Roskilde Turistkontor på Stænder Torvet uddeler igen i år gratis Bedsteposer, så længe lager haves. I poserne er der en masse spændende ting som børn og barnlige sjæle arbejde med samt en række værdikuponer til forskellige oplevelser. I posen er der også en kupon til en gave ved køb af billetter til en tur med Hedelands Veteranbane.

Så: Toget kører også torsdag, lørdag og søndag! Og vejrudsigten tegner godt - og ellers er det bare på med regntøjet og opleve naturen. Der er trods alt tag på :-)

 / Bruno


 Kø til hjemtur fra Fem Ege. Godt der er pladsreservation så alle kommer med.

 

”De vilde Bisonokser” på prærien har alle størrelser. Her er det mor og barn der skal over. Den lille pusling var ikke bange for toget og tog sig god tid.

Vi ses ombord på toget til en herlig udflugt ud i smukke Hedeland :-)








Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.