Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

søndag den 11. august 2024

Nyt fra baneafdelingen 11.08.2024

Selvom det stadig er ferietid, havde fem medlemmer fundet vej til Hedehusgården og en dag med banearbejde. På dagsordenen stod oprydning, sporskifter og testkørsel af endnu en forbedring af ballastharven.

Flere tænder i nye positioner er en af de nyeste justeringer på harveredskabet.

Det første vi tog fat på, var oprydning i vognhallen efter mandagens gulvstøbning. Vi fjernede overskydende beton fra rilleskinnerne, hvilket krævede noget af en indsats og der var ikke overskud til at tage billeder af øvelsen.

Derefter kørte Peter og Børge med M 12 og Storebæltsvognen til Brandhøj, hvor der blev hentet materialer til sporskifterne. To lange tungeplader kom med hjem til videre bearbejdning. De skal benyttes som underlagsplader til samlingen mellem tungeparti og mellemparti, så samlingen mellem tunge og mellemskinne bliver understøttet.

To af tungepladerne lagt klar i i skiftet.

Vores 'Harvinator' har været en tur gennem udviklingsværkstedet igen og kunne prøvekøres. Konceptet er stadig under udvikling, men resultaterne ser lovende ud. Søren, Lars, Kenneth og Børge kørte lidt prøvekørsler mens Peter savede underlagsplader.

Ballastharven testes i den nye konfiguration.

Rasmus dukkede op med kage og forfriskninger om eftermiddagen, så igen en god dag på banen.

// Peter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.