Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

fredag den 9. august 2024

Nyt fra baneafdelingen 07-08-2024

Med en herlig kombination af ferie, fridage og pensionsordning kunne fire aktive møde op en sommerdag på Hedehusgård Station til sporskiftearbejde. Dagen startede med en tur med M 12 til Brandhøj, hvor vi fandt tre 24 kg/m skinner til den lige sidestreng i de tre skifter vi bygger til den nye station ved vinterrasserne. Vi tog desuden 15 sveller og glideplader med til skifternes tungepartier. 

Lars og Børge læsser sveller på deploriderne, der allerede er læsset med tre skinner.

Tilbage på Hedehusgård gik vi i gang med at forberede de tre sporskifter til den næste fase, hvor de skal forsynes med sideskinner og tungepartier. Fasen indebærer en del egenproduktion af dele til tungerne, men med vores værdifulde samling af sporskiftedele har vi et godt fundament.

Med blomster i Ivigtut-tipvognen, flotte træer og M 30 i orange, var det næsten en smuk scene arbejdsholdet kunne udfolde sig på.

Det første kig på et af sporskifterne giver også et smukt indtryk. Arbejdsholdet holder lige en kort pause og gør status. Foto: Peter H.

Alle tre sporskifter er nu lagt til rette med sveller, ret sideskinne og udvalgte, passende tunger. Når der er tid i arbejdsprogrammet kan små arbejdshold tage sig af de videre opgaver, uden at det kræver en masse forarbejde. 

En af de lange sideskinner løftes på plads med gravemaskinen.

Vi slutter beretningen med billedet af en vigtig milepæl for bygningsafdelingen: Stålbuer rejst og tagåse oplagt. Værkstedsudvidelsen skrider fremad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.