Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

fredag den 6. maj 2022

Nyt fra Bafd. 06-05-2022

En uge med arbejdsindsatser på alle hverdage er ved at være til ende. Der har været arbejdet med skinneflytning, men særligt med opfyldning af perron og oprydning i jord- og grusdynger, samt på stolperne til banestakittet er der sket fremskridt. Ved siden af har vores dedikerede betonhold bygget støttevæg ved billetsalget.

Alle hverdagsholdene har god grund til at være stolte. Der er løftet en stor indsats i løbet af ugen! Kenneth ved det godt - så flot er der blevet! Læg også mærke til det fine lægtehegn omkring arbejdsarealet. Ikke mange professionelle entreprenører gør det lige så godt. Foto: Lars Lützow.

Efter mandagens indsats med skinnetransport og klargøring til sporlægningsarbejdet lørdag og faststøbning af stolper til banestakittet, fortsatte arbejdet med opfyldning af perron de næste dage. Derudover har aktive medlemmer grundet alle stolper og påbegyndt påføring maling stolperne. Ikke så snart var malingen tør, blev der boret huller som forberedelse til montering af trædelene. Ved billetsalget er der i ugens løb opbygget væg af fundablokke, blokkene er udstøbt med beton og der er monteret stolper til hegn af skinnestumper. Alt sammen for at sikre let adgang til billetsalget for personalet og for at lede passagerer sikkert ind på perronen.

Det må være ord nok for dette indlæg - lad billederne tale for resten. Der er nyt fra baneafdelingen igen i morgen om alt flasker sig! 

Claus B lægger endnu en grabfuld fyld i perronens nordligste del. Det varer ikke længe inden perronen er rigeligt lang til vores nuværende toglængde. Foto: Lars Lützow.

Steen er i færd med at bore huller i en af hegnsstolperne. Foto: Rasmus Brandt.

Hans svinger penslen! I baggrunden prøver en privat entreprenør at holde trit med HVB's tempo. Selvom de støver lidt, er det en kamp, de ikke kan vinde! Foto: Rasmus Brandt.

Niels tjekker om de øverste skifte af fundablokke er i water, inden han hælder beton i. Støttemuren skal holde adgangen til billetsalget fri af den nye, meget længere perron ved spor 1. Foto: Rasmus Brandt.

Puha, det var hårdt! Rasmus puster ud og Carsten ser til. Men nu er øverste lægte på hegnet monteret. Det og næste lægte sikrer området midlertidigt inden det ægte banestakit kan monteres. Foto: Steen Larsen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.