Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 2. maj 2022

Nyt fra Bafd. 02-05-2022

Som nævnt i seneste 'Nyt fra Bafd' skulle et hold på arbejde igen mandag med bl.a. skinnetransport. Også et betonhold var på færde tidligere på dagen. Steen og Niels udstøbte omkring hegnsstolperne, der var rettet ind i lørdags. 


Vejret var i den grad med betonholdet. Solskin og pæne temperaturer. Arbejdshøjden var heller ikke helt af vejen. Fotos: Steen og Niels.

Peter H og Claus B tog midt på eftermiddagen med M 12 og gravemaskine til Brandhøj Station for at få de sidste 4 skinner læsset på Storebæltsvognen, hvilket kun tog 10 minutter. Herefter gravede de både lasker og underlagsplader frem fra vores gamle oplagsplads ved km 1,5.

Tilbage på Hedehusgården fik de lagt skinnerne ud i spor 2, men måtte lige snuppe en 5 m skinne fra spor 4, da den ene af de hjembragte skinner var temmelig slidt. Heldigvis var Rasmus stødt til, så der var friske kræfter til det hele. Efter udlægning af skinnerne i spor 2 viste det sig, at der i den ene skinnestreng ”kun” er 3 cm for meget, men mere har vi heller ikke behov for.

Den sidste del af aftenen blev brugt på at køre lidt ekstra fyld i perronen ved spor 1. Så blev der også ryddet lidt op i de efterhånden mange bunker omkring sporene.

Dele til spor 2 lagt klar på svellerne. Skinnerne er endnu ikke vendt korrekt for slid eller tilpasset i længden. Til gengæld er billedet forsynet med info til lørdagens arbejdshold. Foto: Peter Hein.

I aftensolen udlægges fyld med gravemaskine i perronen. Foto: Peter Hein.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.