Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 14. maj 2022

Nyt fra Bafd. 14-05-2022

 Lørdag arbejdede vi videre med at klargøre spor og perronanlægget på Hedehusgård st. Dagens hold bestod af Claus N, Klavs, Steen, Peter, Benjamin, Rasmus, Lars og Steffen. Først skulle der afholdes prøver i SR for nogle af deltagerne, så Steffen og Klavs kørte ud på strækningen for at gennemføre oprensning af overkørsler og foretage sporskifteeftersyn. Et par spande spigre blev hentet på Brandhøj og lidt over middag var hele holdet samlet igen på Hedehusgården.

Rasmus havde forberedt en fantastisk kartoffelsalat og grillet pølser til hele holdet. Således mætte kastede vi os over arbejdet. Sporskiftet ved vognhallen blev fejet, spor 2 blev spigret færdig og spor 1 blev ballasteret og understoppet, således at det kunne bruges til omløb om søndagen. Ligeledes blev der sat afspærring op, så vores passagerer sikkert kunne benytte den eksisterende perron ved spor 3.

Næste lørdag arbejder vi videre med opfyldning af perronen og understopning af spor 2.

Steffen

Et par overtallige skinner fjernes fra perronen ved spor 3

De sidste par sveller spigres i spor 2, og der er herefter forbindelse gennem dette.

Sporrillen i grusbelægningen blæses med trykluft

Den nye overdækning i bagkanten af perronen tager form. Stolper af azobé skal bære det kommende
tag. Bygningen bliver 12x24 m og bliver meget attraktiv som ventesal på dage med nedbør. Til venstre ses stolper og remme i det nye stakit i bagkanten af perronen. Der er ca. 1 m forskel i niveau mellem perronen og gulvet i den nye bygning.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.