Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 31. januar 2022

Nyt fra maskinafdelingen #03-22 31/01:

Travlhed med fremstilling af dele til C3/C4 på samlebåndet i snedkerværkstedet

 Med 15 mand fremmødt var der fyldt godt op i Damp a´. Vi er jo herligt nok blevet mange nye aktive på det sidste. Endnu en aktiv meldte sig under fanerne; det er nok en John (så er de to...) Derfor startede aftenen med kaffe og en gennemgang af vores afdelingsstruktur og tretrins etapeplaner for afdelingerne. På lørdag er der det årlige møde i Mafd, hvor status for planerne gennemgås og nye lægges for det kommende år, så de kan blive godkendt på den kommende generalforsamling den 5. marts.

Så gik et hold i snedkerværkstedet og fortsatte med at fremstille dele til bænke i C3/C4. Bjarne og Jan kørte et godt samlebånd med opmærkning og boring af huller i de ben, der også blev skåret til. Hans Henrik sørgede for skarp kvalitetssikring.

I remisen fortsatte nedbryderholdet bestående af Niels, Klavs, Brian, m.fl. med opbrydningen af gulvet langs spor 3 og hen til boremaskinen.

Gert og Kjeld savede og samlede dele ud til en ny type sporhunde, der skal bruges til vognstammerne i hallen - til erstatning for gamle træpinde…

Henning afrensede og fandt numre på akselkasse-delene på B3, så de kan finde deres plads igen. Der blev vist også arbejdet lidt på D8. Jeg syslede med noget overdækning til de små lokomotiver i vognhallen, så de bliver lidt beskyttede under det kommende tagprojekt, så jeg så ikke alt der skete denne travle aften 😊 /Leif


Brian. Klavs og Niels nedbryder det gamle, slidte gulv i mindre dele...

En ny type hund til vognhallen under produktion.

Opsætning af fræser

Sidste finpudsning af arbejdet

Opmærkningsdorne monteret og

så slås benet ind og får mærkning...

så der kan bores de rette huller.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.