Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

onsdag den 2. juni 2021

TV Lorry på besøg

TV Lorry (TV2's regionale fjernsynskanal for Hovedstadsregionen) var på besøg for at lave optagelser til et program om regionens seværdigheder. Vi har haft besøg af TV Lorry før, men denne gang lagde vi alle kræfter i for at vise HVB fra sin bedste side. Vejret var ordnet, og en større kreds af medlemmer var kommet forbi for at fyre No 3 op, køre D 13 og M 25 frem og rangere to togstammer op. For at skabe lidt liv på stationen var kiosken åbnet. Kommunen havde bidraget til arrangementet ved at reparere vejen og trimme bevoksningen, hvor Kajs hus lå tidligere.
D 13 køres frem for at agere baggrundsstaffage og back up.

En journalist og fotograf tog damptoget til Sølund, hvor der efter omløb blev arrangeret togmøde med toget fremført af M 25. Efter motortoget havde løbet om, steg Lorry-folkene ombord og med No 3 lige i hælene, blev der ved lav hastighed mulighed for nogle gode optagelser igennem den grønne skov. Lorry-holdet faldt hurtigt ind i rollen og kunne snart ved håndbevægelser selv bestille dampfløjt til seerne.

De sidste optagelser foregik fra stien på rampen og ved siden af museumshallen. Hvornår optagelserne kan ses, opnåede vi ikke en helt klar opfattelse af.

Så er der afgang fra Sølund!

Bo giver en kort intro til damplokomotivets funktion og historien om No 3.

Da det jo var onsdag, var et onsdagshold naturligvis på færde i værkstederne, hvor der blev arbejdet på M 45 udenfor i solskinnet.

Masser af aktivitet foran værkstedsremisen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.