Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

søndag den 2. februar 2020

Nyt fra Bafd. 01-02-2020

Med et vejr, der skiftede fra strejf af sol, til overskyet og pletvis regn, var det en arbejdsdag, der krævede fornuftigt tøj. Det har vi heldigvis masser af og efter klargøring af arbejdstogene, var vi hurtigt fremme ved arbejdsstedet og i gang med arbejdet.
Med stor rutine forløber arbejdet som en leg. Her er Kenneth i maskinen sammen med Hans og Lars i gang med svelleudskiftningen, mens Steffen og Benjamin slæber spormål.
Under en af svellerne havde denne lille vandsalamander søgt ly. Den blev bragt ud af arbejdsområdet og placeret i mellemrummet under nogle sten.

Dagens arbejdsopgave var at lægge de sidste 58 sveller, der indgår i vores svelleprojekt fra veterantogspuljen, i sporet nord for Rubjerg. Arbejdet inkluderede også en ombygning af overkørslen med montage af beskyttelsesskinner. Med et erfarent hold på 7 mand bestående af Benjamin, Hans, Steen, Kenneth, Lars, Steffen og Claus en ikke uoverkommelig opgave. Dagen sluttede da også med, at vi forlod arbejdspladsen med alle 58 nye sveller i sporet og overkørslen ombygget.
Steffen slår spirg i svellerne. Hedeland er trods tidlige forårstegn stadig til den gråbrune side.

Kenneth som maskinfører og Benjamin som håndmand er i gang med at pille overkørslen op. I baggrunden arbejder Lars, Hans og Steen med optrækning af spirg.
Overkørslen er klar til spigring og flere sveller udveksles. Claus skal i gang med at tildanne beskyttelsesskinner til overkørslen. De blev fine til sidst. Foto: Steen Larsen.

Overkørslen er færdig og vi sikrer et plant vibreret stiforløb, hvor vi har gravet. Mens Lars betjener pladevibrator, jævner Hans de sidste ujævnheder med rive. Steffen er i gang med oprydningen.
Steffen og Benjamin kører i forvejen mod Brandhøj. Så kan de nå at rangere på plads i opbevaringshallen, inden banetoget tager dem videre nordpå til Hedehusgård.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.