Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

søndag den 30. juni 2024

Plantog 30. juni 2024 – en regnvejrsberetning fra Rasmus:

Damptoget holder på Fem Ege station, parat at returnere mod Hedehusene. Passagerene skutter sig i vognene. 

 Søndag den 30. juni var fra starten godt våd, med store mængder af regn over Hedeland, så vel som over det meste af Sjælland. Og det kunne desværre se på antallet af rejsende med HVB.

Bruno og Emil var mødt tidligt ind, for at fyre Da7 op. Bo tog over som Damplokomotivfører fra første damptog-afgang fra Hedehusgården. Finn, Børge og Karina rangerede motortoget til perron 1, forspændt M25. Thomas havde igen besat posten som kiosk-bestyrer.

Der var ikke mange til den første afgang fra Hhg., vel knap en 10-11 passagerer. Sådan fortsatte det dagen igennem med undtagelse af næstsidste afgang fra Hedehusgården mod Fem Ege og retur, hvor der ingen passagerer rejste med. Værre stod det til for Damptoget, hvor undertegnet gjorde tjeneste som Togfører. Her var var der bare 6 passagerer med på første tur/retur. De næste to dobbeltture helt uden passagerer. Og til slut fandt en familie på 4 glæden ved at rejse ud i Hedeland med damptoget.

En ros skal det være, at alle der rejste med HVB i dag, var klædt på efter forholdende. Og at de samtidig var i godt og positivt humør, var bare en fordel, da det ikke kunne undgå at smitte af på personalet. Et andet positiv var, at med de store mængder nedbør, var risikoen for ildspåsættelse fra damptoget minimal…

Efter kl.13 begyndt det så småt at klare op og regn aftog, for helt at ophøre nogen lunde samtidig med dagens plankørsel tog sin ende.

 Næste søndag kører vi igen. Forhåbentlig med bedre vejr end i dag!

 Mvh RBJ

Nogle af de rejsende trodser vandmasserne, for at udforske naturlegepladsen.

Ikke længe til første afgang for damptog. Det er ikke til at se på billedet, men det regner med ”Skomager-drenge”.

To tomme tog mødes på Brandhøj station.


En ung råbuk ligger ved overkørsel 7 og ”sparer” på varmen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.