Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 6. juli 2024

HVB Særtog 6. juni 2024 - Studenterfest for Malte

Fin studenterfest for Malte


 Hedelands Veteranbane skabte rammen for Maltes studenterfest den 6.7.2024.

Mor Heidi havde sat alle sejl til for at det skulle blive en fantastisk dag for Malte, og det blev det. Malte, kæmpe togentusiast og mor Heidi er begge medlemmer i HVB og kommer ofte og kører en tur med os, selv om de bor i Vestsjælland, så derfor var det naturligt at dagen skulle fejres med en togtur for vennerne.

Der skulle naturligvis køres damp, hvorfor et hold bestående af Bruno, Otto og John mødte tidligt ind. Det stod ned i stænger, så meget, at det overdøvede baggrundsmusikken fra Roskilde festivalen. Vejrudsigten lovede imidlertid opklarende og fint solskinsvejr fra 12.00 til 17.00, hvilket kom til at passe.

Der var bestilt pølsevogn og kl. 12 var der spisning., og kl. 13.15 var der afgang til Fem Ege hvor der var ca. en times opholde til at strække ben og få en forfriskning, hvorefter det gik hjemad igen. Pølsevognen på Hedehusgård var i mellemtiden blevet udskiftet med en kaffevogn og en pandekagevogn til gæsternes store tilfredshed.

Personalet og de aktive der var på Hedehusgård denne dag blev indbudt af Heidi til at deltage i spisningen og de efterfølgende pandekager. En meget flot gestus, som flere benyttede sig af. Stor tak til Heidi og tak fordi vi måtte være med og en del af festlighederne.

Held og lykke til Malte fremover.

Tekst og billeder Bruno Jensen.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.