Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 8. april 2024

Nyt fra maskinafdelingen #13-24 08/04:

C411 kom lidt ud i den friske luft, så der var plads til arbejdet med B3. Klar til sæsonstart?

 Sidste mandag var det 2. påskedag og derfor ikke en arbejdsaften alle deltog til. Jeg gjorde ikke, men en god håndfuld var i gang alligevel. Denne mandag kunne jeg til gengæld tælle 15 fremmødte. 

Niels og Johnny fortsatte arbejdet med at opbygge fundamentet til det var helt mørkt, mens Kjeld tog en skovl i hånd og fik fjernet de værste vandpyt-huller på forpladsen. 

Vi andre gik mest indendørs; Tim og Jan Futtesak blev endda oppe i Damp á og tegnede videre på en monitorkasse til udstillingen – og jeg fik lov at bidrage med lidt gode input. Gert fik opdateret en del dokumentation og vedligeholdelsesvejledninger. Jan O. fortsatte med opbygning af de nye bænke i C411. En del lister skule have kanten fræset i profil. Carsten og Mikkel er gået godt i gang med B3 – Sukkergris og er ved at forberede til montering af akselporte. John og et hold raske svende er gået i gang med at opskære jern til bogierammerne. Både Klavs, Brian og Bastian bidrog til den opgave. 

Jeg gik i gang med at fjerne løs maling fra melisvogn 62, så den kan få et nyt lag hvidt. Undervognen er efterset og godkendt. Tagpappet skal have lidt lapper og så får hele vognen den store omgang om nogle år. En hyggelig forårsaften /Leif

Bygningsafdelingen opbygger fundamentet til udvidelsen.

Bænke under samling

En håndfuld forkantlister skal tilpasses


Boring af huller og meget andet på B3

Afrensning af løssiddende maling på melisvogn 62

Udskæring af jern til 4 bogierammer



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.