Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 21. oktober 2023

Løvfaldstoget 21. oktober 2023

Banetoget returnerer efter inspektion af sporet - der heldigvis var farbart hele vejen. 

 Efter en stormfuld nat med højvande og oversvømmede byer, havne og sommerhusområder, så vågnede Danmark op til mere stille vejr, tørt – men dog overskyet. Baneafdelingen kørte derfor en tur med et inspektionstog for at sikre at der ikke var væltede træer eller grene hen over sporet. Over radioen blev der meldt frit spor og M24 kørte dagens efterårstog til perron 1 og var klar til at køre med fyldte tog. Tirsdagens første tog havde været propfyldte – givet grundet det fine vejr. Vi måtte dog nøjes med fire rejsende… Nok afledt af uvished om vejret. Til gengæld så vi et par fine rådyr på vejen… Med de næste tog gik det straks bedre, men alle fik dog god plads. Et par familier drog på troldejagt og da vi samlede dem op igen, var det en flok begejstrede unger, der kunne fortælle om den oplevelsesrige tur fra Glade Anders til Månemor. De havde fulgt sporet af fuglekasser, der hænger som vejvisere. De blev skabt af de mange spejdere, der deltog i Spejdernes Lejr sidste år.

Andre var taget på Naturlegepladsen og kom retur med røde kinder og havde taget et par gode svingture i gyngerne. Nu var de trætte og toget kørte dem pænt retur til Hedehusgården. Efter sidste tog havde vi BlivAktiv-dag. Fokus dette år var på arbejdet i Baneafdelingen og en lille flok drog med rundt på rundvisningen, som formanden ledte med rutineret og kyndig hånd. Måske kommer der et par aktive medlemmer ud af besøget. Det bliver spændende at se. Vi andre havde i hvert fald en hyggelig dag. /Leif

En hjort kigger efter toget - og vi kigger på den...

- og der bliver også kigget , mens M24 kører rundt på Fem Ege

Langs kurven før Plantagen ligger der masser af nyvalsede kurveskinner klar til at blive skiftet, når søndagen U42-tog er kørt i remisen.


En god vandpyt til efterårsvask af cyklerne...

Dagens sidste tog klar til afgang.


Rundvisningen til BlivAktiv-dag startede med tilbuddet om en kop kaffe

- og så kunne de se toget komme retur i remisen, før rundvisningen startede.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.