Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

torsdag den 20. oktober 2022

Endnu fantastisk dag i den lidt vinterklædte Hedelands Naturpark.

Tredje tur hjem fra Fem Ege.
Toget er helt fyldt, og solen har stillet sig som på et maleri.
Foto: Bruno Jensen.

Termometret viste minus 1,4 gr. C denne skønne efterårsmorgen da torsdagens kørehold mødte ind på Hedelands Veteranbane for forhåbentligt at køre med de mange gæster der havde efterårsferie.

 Vi var alle mødt lidt tidligere ind end sædvanligt således, at vi kunne få forvarmet diesellokomotivet og lavet varm kaffe til vores gæster. Heldigvis kom der mange allerede til det første tog, hvor solen også have besluttet sig for at yde sit bidrag til herlighederne. Faktisk var den så glad at den skinnede på os hele dagen, hvilket gav en speciel oplevelse fra morgenstunden med glinsende ”diamanter” på de frosne skinner, i græsset og på træernes blade, der bare venter på at falde af.

 Dagen igennem kom der mange glade gæster, der havde besluttet at tage ud i det blå. Naturlegepladsen blev flittigt benyttet, og flere spiste frokost udendørs.

 Efterårstoget kører igen lørdag og søndag, og ellers må man vente indtil julekørslen, der starter den 3. og 4. december og de følgende to weekends. Her kan man hente juletræet hos de Gule spejdere og dertil få glögg og æbleskiver til at varme sig på!

/Bruno

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.