Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

fredag den 10. juni 2022

Særtog med Trafikstyrelsen

Fredag 10. juni havde vi besøg af ca. 60 medarbejdere fra Trafikstyrelsen. Som led i et fagligt arrangement besøgte forskellige dele af styrelsen et bredt udvalg af trafikformer. Mens en gruppe medarbejdere besøgte HVB, var andre medarbejdere fx på besøg i Københavns Lufthavn.

Omløb på Fem Ege. Alle fotos: Niels Brejnbjerg Buch.

Udover en tur med Da 7 til Fem Ege og retur fik repræsentanterne fra Trafikstyrelsen en kort orientering om HVB's historie, lidt om hvordan en jernbane drives af frivillige og den smalsporede industribanes fordele. 

Der bydes velkommen. Ombygningen af Hedehusgård Station fik også et par ord med på vejen.

Inden togturen måtte medarbejderne igennem 4 stop på Hedehusgård Station, hvor de bl.a. skulle prøve at slå spigr i og vurdere vægtforholdet mellem tre skifteoste. Vejret var perfekt og alt foregik efter planen, så Trafikstyrelsen var godt tilfredse, da de stod af toget og gik mod bussen.

Kenneth havde torsdag aften arrangeret en stump skinne og en enkelt svelle mellem birkene langs vognhallen. Så kunne man stå i skyggen og slå spigrene i.

Kenneth fortæller om E 28 og batteridriftens fordele.

Peter H gjorde hvad han kunne for som lokomotivfører at udstråle afslappet overskud, samtidigt med at han indviede publikum i dampens mysterier.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.