Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

søndag den 14. november 2021

Nyt fra Bafd 13-11-2021

 Lørdag bød på 8 fremmødte i Baneafdelingen, så vi delte os i to hold og startede på dagens opgaver. Det ene hold bestående Steen, Claus B, Klavs, Steffen og vores nye medlem John pakkede afspærringsmateriel og kørte til Rubjerg for at sætte dette op. I den kommende uge er der stjernekigger- arrangement, og for at undgå at gæsterne træder ned i grøften langs med Rubjerg st, så er der stillet afspærring op langs med denne.

Det andet hold bestående af Lars, Søren og Peter læssede skrot og andre dele fra Nakskov CA2, og kørte til Brandhøj, hvor de mødte det første hold.

Første hold kører fra Hedehusgården, mens gravemaskineholdet er på 
vej ned til værkstedet for at hente skort og andre dele.

Afspærringsholdet har afsluttet opgaven ved Rubjerg, og man
kommer nu ikke uforvarende til at krydse grøften i mørket.

Frokosten indtages vanen tro udendørs, denne gang på Brandhøj st (SLA)

På Brandhøj fik vi løst forskellige opgaver inden det var tid til frokost. Vi fik påbeyndt revision af et sæt deplorider, som dog viste sig ualmindeligt svære at adskille. Pufferplanken og puffer til Nakskov CA2 blev adskilt og begge dele anbragt på selve lokomotiver og fastgjort.

Efter frokost kastede vi os i samlet flok over svelleudveksling ved km 1,8 og 1,0. Begge steder er der tale om punktudveksling, og sammenlagt fik vi udvekslet 14 sveller, inden det begyndte at blive mørkt.

Lidt kaffe blev indtaget i Damp af inden et par ihærdige medlemmer kastede sig over at støvsuge og vaske gulvet samme sted. Et par sorte spande vand senere var resultatet tilfredsstillende, så nyd det og gentag gerne indsatsen inden alt for længe....

Steffen


Klavs og John kæmper med at løsne hjulakslerne på en deploride



Svelleudveksling ved km 1,8 (SLA)

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.