Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 23. oktober 2021

Nyt fra Bafd. 23-10-2021

Dagens program i baneafdelingen var defineret af efterårskørslen, og dagens hold på 4 mand kørte til Brandhøj Station efter første togs afgang. Mens Steffen, Peter Hein samt Claus B og N tog banetoget til Brandhøj, aflagde Steen besøg på lokaliteten i Land Rover.

Claus B og Peter skaber køreveje mellem vores oplagrede materialer på Brandhøj.

Mens Claus B og Peter H begyndte sortering og stabling af skiftetømmer beskæftigede Steffen og Claus sig med beskæring, generel oprydning og fremfinding af dele. Efter frokosten blev der tid til at male numre på en del tipvogne, der nu er lidt lettere at identificere. Med skiftetømmeret stablet, så det kan holdes tørt og velventileret, tog Peter H og Claus B fat på at lave køreveje mellem nogle af vores øvrige oplagrede materialer.

Mens Peter og Claus B stabler sveller, passerer et af dagens tog i spor 1.

Claus N har fundet briller og den lille pensel frem. Tipvognene 103, 133, 134 og 137 er nu tydeligt nummereret. Foto: Steffen L.

Mens Claus N tog sidste tog til Hedehusgård for at være vært ved åbent hus for potentielle aktive, tog resten af holdet sig af oprydning mv. og returnerede derefter også til Hedehusgård med et læs gamle sveller på slæb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.