Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

tirsdag den 19. oktober 2021

Åbent hus for nye frivillige

Drømmer du om at køre damplokomotiv?
Kunne du tænke dig at føre et damplokomotiv gennem smuk natur? Eller har du lyst til at arbejde med gamle lokomotiver på et veludstyret værksted? Det er en oplevelse der ikke er langt borte, for på Hedelands Veteranbane har vi travlt og vi har ledige stillinger som lokomotivfører, togfører, banearbejder eller værkstedspersonale.

Et af vores damplokomotiver venter på modgående tog på Brandhøj Station. Lokomotivføreren ser på sit ur, mens togfører og fyrbøder venter. Vi har plads til nye frivillige på alle tre funktioner og vi har eget uddannelsesprogram til dig.

Kammeratskab og opgaver for alle
Det går godt for Hedelands Veteranbane og der er masser af opgaver, vi skal løse i de kommende år. Bl.a. skal vi forlænge banen, restaurere flere lokomotiver, bygge vogne til vores mange passagerer og køre tog. Der er opgaver for alle, og har du ikke før haft med jernbaner eller teknik at gøre, er det ingen hindring. Gå-på-mod og interesse er nok - alder og køn er underordnet!

Et udsnit af HVB's frivillige fotograferet ved 40-års jubilæet i 2017. Siden er vi blevet flere, men vi har opgaver til mange flere. Så har du lyst til at være med til at drive en veteranbane, er der også en opgave til dig.


Kom til Åbent hus
Vi holder åbent hus for alle interesserede lørdag 23. oktober kl. 15.40 på Hedehusgård Station i Hedehusene, Brandhøjgårdsvej 2. Her kan du høre mere om mulighederne for at deltage i arbejdet med at drive Hedelands Veteranbane. Vi mødes foran billetsalget, hvor vi starter med en kop varm efterårskaffe. Derefter åbner vi dørene til værkstederne, viser maskiner og lokomotiver frem, mens vi svarer på spørgsmål om hvad mulighederne er som frivillig på HVB.

Et hjulsæt snurrer i drejebænken. Vi er en god blanding af både unge og ældre frivillige og har opvarmede værksteder og et godt udvalg af maskiner, der gør at vi kan lave meget selv og desuden hjælper med tunge løft.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.