Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 31. juli 2021

Nyt fra Bafd 31-07-2021

I de sidste par uger er bane blevet gennemkørt med slagleklipper af Lars, Claus B og Kenneth. Efterfølgende har trafikchefen sammen med Steen foretaget fejlfinding på overkørselsanlægget ved Stærkendevejen. Et par samledåser blev renset og en ensretter udskifter, hvorefter anlægget atter kørte uden problemer.


Claus i gang med at kontrollere en samledåse, mens 
dagens arbejdskøretøj D13 holder i baggrunden (SLA)


 Lørdag bestod baneafdelingens hold af Peter, Steen, Kenneth og Steffen. Peter valgte at blive på gården for at arbejde med sporskiftedele, og samme sted havde Kjeld og Carsten travlt med at lægge flisebelægning foran værkstedet. Resten af holdet kørte ud ad banen med forskellige opgaver. Vi fik således smurt hovedparten af sporskifterne, genopfrisket et enkelt "Giv agt"-mærke, repareret perronen ved Flintebjerg, slået græs omkring km-sten og ikke mindst flishugget kvas fra Stærkendevejen og til Fem Ege. På vejen mødte vi en større flok rollespillere, der tilbragte sidste uge i to lejre ved Skibakken, og brugte tiden på drabelige slag på Sletten. 

Der sker altid noget spændende langs med sporet, og heldigvis er mange ved at få øjnene op for, hvad Hedeland også kan bruges til.

Steffen



Et udvalg af de hærskarer der dominerede Sletten denne
lørdag. Uniformerne skulle være inspireret af uniformer 
brugt i de tyske fyrstedømmer omkring 1500-1600. (KHA)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.