Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

fredag den 31. maj 2024

Mere bane!

Der er travlt med flere projekter på HVB's infrastruktur. Dels arbejdes der i øjeblikket flere dage om ugen på på bane og værksteder, dels har der i foråret været arbejdet på hjemmekontorerne med ansøgning til Trafikstyrelsen om igangsætning af bygningen af næste etape af HVB fra broen over Roskilde-Greve-vejen til stationen Vinterrasserne.

Vi har i dag, gennem vores sikkerhedsansvarlige, modtaget tilladelse fra Trafikstyrelsen til at igangsætte arbejdet med at forlænge banen. Det er naturligvis glædeligt, at vores projekt nu har styrelsens godkendelse og at tilladelsen er givet hurtigt og kompetent. Nu er resten af arbejdet i vid udstrækning i vores egne hænder - og naturligvis en endelig ibrugtagningstilladelse fra Trafikstyrelsen, inden banen kan tages i brug til publikumskørsel.

Opslaget er krydret med billeder fra denne uges hverdagsarbejder med relation til spor og bane.

Perronen ved spor 3 er blevet befriet for sporskifterne. Skifterne er til Vinterrasserne og ligger nu på det plane areal mellem spor 3 og 2 nær brændeskuret.

I samarbejde med maskinafdelingen er der fremstillet fastspændingslærer til 27 og 24 kg/m skinner for brug i en nyanskaffet boremaskine til laskehuller.

I museumshallen blev der i ugens løb udført faststøbning af søjlerne til skinnerne over det sænkede gulvareal.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.