Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

søndag den 31. marts 2024

Nyt fra Bafd. 30-03-2024

 Lørdag havde et lille, men effektivt hold sat hinanden stævne, og da hverken banechef eller formand skulle deltage var vi allerede klar til dagens dont kl. 9.30. Steen, Børge, Claus, Lars og Peter udgjorde dagens morgenfriske hold

Vi havde lovet maskinafdelingen at hjælpe til med lidt udgravning til udvidelsen af værkstedet, så derfor måtte vi lige vente på, at kaffen var drukket. Hurtigt fik ”Takeuchi Claus” fyldt nogle tipvogne og efter to timers koncentreret indsats blev arbejdet afsluttet.

Alle står og kigger, men der er jo kun én, der kan fylde tipvogne….. (PH)

”Mr. Takeuchi himself” får hurtigt læsset stammen med jord. (SLA)

Frokosten blev holdt i opholdslokalet på gården, da dagens eneste byge lige skulle passere. Efter de obligatoriske 29 minutter (og de fik ikke mere) fortsatte arbejdet i vognhallen, hvor spor 22 blev justeret i højden, og da stoppemaskinen stod kampklar blev sporet ligeledes understoppet.

Det gik der lige et par timer med, men da arbejdsglæden og ikke mindst moralen fortsat var høj, blev Storebæltsvognene tømt for de henlagte materialer, så minigraveren ”igen kunne komme hjem” på sin vante plads.

Understopning af spor 22 udføres med kirurgisk præcision. (SLA)

Det færdige resultat. M 23 er kommet på plads og storebæltsvognene tømt for materialer. (PH).

Kl. 18.30 sagde vi på gensyn 2. påske dag, hvor vi endnu engang sætter hinanden stævne. Her deler vi os til en start i to hold:

Brdr. Hein tager M 30 og Storebæltsvogn en tur på Brandhøj, hvor der skal findes skinner til Mexicanergraven og resten tager en tur på rampen og begynder efterjustering af denne. 

Efter frokost er minigraveren retur på rampen, som skal rettes af, så den ser færdig ud.

Til de interesserede påbegynder vi oprangeringen af diverse tog fra kl. 9.30.

//Peter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.