Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 17. december 2022

Nyt fra Bafd d. 17-12-2022

 

I dag bestod baneafdelingen af Steffen, Claus B, Peter og Steen - for en kort bemærkning.

Formanden var i dag headhuntet til Trafikafdelingen – så pludselig skulle vi til at forholde os til banechefen, der atter var tilbage i folden …..

Lidt i panik valgte Claus B. og undertegnede den strategi – ”vi fryser banechefen ud”, og derfor tilbragte Steffen hele dagen ude i det fri og nød det frostkolde vejr, med oprydning af flere forskellige ting ude i og omkring vognhallen. Lidt hjælp fik han dog fra Steen og Niels, så der blev pænt ryddet op efter tagudskiftningen.

Vi andre blev nede i den til 15 grader opvarmede remise, hvor vi fortsatte med ombygningen af deploriderne, og indrømmet, projektet skrider i den rigtige retning.


Claus placerer den første vange på deplorider nr. to.

Alle de nye vanger er fikseret og klar til svejsning efter frokosten.


Carsten og Kjeld havde tryllet en fantastisk frokost frem med masser af sild, æg og rejer, flæskesteg og Kjelds legendariske hjemmelavede sylte.

Mætte og veltilfredse fortsatte arbejdet med deploriderne.


De nye vanger er svejst på, så nu kan vi adskille det, vi skal bruge.

Det færdige resultat – og dem har vi nu to af.

Desværre løb svejseværket tør for gas, men det er fikset til på mandag, så den sidste deplorider kan blive svejst helt færdigt.


Arbejde mellem jul og nytår.

Vi skal have afsluttet arbejdet med det nye tag på vognhallen, og vi satser meget på at dette sker i dagene mellem jul og nytår. Alle dele til at montere tagrytteren er ankommet, og de skal monteres ved tagryggen, så der skabes et lysindfald på ca. 27x2 m.

Desværre har vi ikke datoerne helt på plads endnu, men hold øje her på blokken, hvor vi nok skal melde tidspunkterne ud.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul til alle fra baneafdelingen.

//Peter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.