Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 27. august 2022

Nyt fra Bafd 20 og 27/8-2022

 


Spejdernes Lejr var overstået i uge 31 og et par uger senere var stort set alle spor af lejren fjernet. Lørdag d. 20. august begyndte vi for alvor at fjerne de midlertidige overkørsler, der var placeret 4 forskellige steder på banen. I et dejligt sommervejr arbejde Steen, Klavs, Kenneth, Benjamin, Lars og Steffen med opgaven, og i løbet af dagen blev 3 overkørsler skruet fra hinanden og materialerne stakket på stedet eller læsset på den medbragte roevogn.



Vores medbragte roevogn er allerede læsset godt op med 2x4"
reglar fra overkørslerne, og det var endda kun fra den første.

Når vognen er læsset, så kan der altid transporteres
noget på den medbragte skinnecykel.

Holdet er i gang med at adskille den anden overkørsel.


Den ene side er nu adskilt, og vi kæmper videre med den 
modsatte side.


I lørdags fortsattes arbejdet. Inden afgang fra Hedehusgaard blev der arbejdet med fremstilling af en hydraulisk spigeroptrækker, som vi håber kan lette arbejdet fremover i forbindelse med svelleudveksling. Desuden fik ved placeret de sidste bænke på perronen.
Da holdet bestående Peter, Søren, Claus, Lars, Benjamin, Steen og Steffen ankom til Brandhøj delte vi os i to. Et hold hentede materialer ind fra strækningen, mens et andet hold begyndte at indrette plads til alle materialerne i nordenden af vognhallen. I løbet af dagen fik vi herved struktureret vores tømmeroplag, og fik dermed også plads til en del af de mange reglar.

For ikke at spilde tiden, kørte 4 mand op på Hedehusgården og begyndte udgravning til spor 4, der er under renovering. Sideløbende blev der foretaget endnu et forsøg med ballastpløjning, og således fik vi lavet en indsats på mange fronter i løbet af dagen. 


Materialer fra den sydligste overkørsel er netop ankommet til
Brandhøj, hvor delene blev adskilt i løbet af dagen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.