Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 22. maj 2021

Nyt fra Bafd 22-05-2021

 Lørdag d. 22 maj var det Søren, Peter, Lars og Steffen, der udførte arbejde på strækningen mens Hans som altid var flittig med at pleje arealerne på Hedehusgården. Denne lørdag blev der bl.a. malet bænke på perronen.

Diema lokomotivet M30, der længe har været under en omfattende reparation, blev efter en kort instruktion brugt som trækkraft for dagens tog, og den viste sig særdeles velegnet til dette. Første stop var på Sølund, hvor vores kædeaflæsning af sporskifterne blev gjort lidt mere permanent. Herefter fjernede vi et par store rødder, der gik ind i sporkassen, og kørte til Brandhøj, hvor frokosten blev indtaget.

Et hold på 4 mand kan let deles i to hold, så Søren og jeg spændte laskebolte et par steder på strækningen, men Lars og Peter arbejdede med vedligehold af flishuggeren og andet materiel. Efter nogle voldsomme regnbyger samlede vi arbejdsindsatsen i tørvejr i hallen på Brandhøj. En produktiv dag, der sluttede ved 17-tiden, og hvor vi fik streget nogle punkter, der blev fundet under det årlige strækningseftersyn tidligere på måneden.

Steffen





Arbejdsstillingen ser ikke ud til at fejle noget,
mens Søren monterer kædelås på trækbukken på
Sølund st. (PH)

I løbet af dagen blev vi ramt af et par hæftige regnbyger. På dette
tidspunkt befandt Søren og Steffen sig midt på Sletten.(PH),


Der udskiftes knive på flishuggeren. (PH)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.