Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 12. december 2020

Nyt fra bafd. 12-12-2020

Med en bemanding på tre mand, var det mindre opgaver, der denne lørdag stop på programmet. Den slags opgaver har vi heldigvis også masser af! Vejret var gråt og overskyet som hele den forgange uge. Med Steffen og Claus i M 12 og Steen i Land Rover var første indsats ved overkørslen syd for Sølund. Vi supplerede belægningen omkring skinnerne, så cyklister lettere kommer over sporet. Et arbejde, som skal udføres med jævne mellemrum fordi trafikken slider på belægningen.
 

Overkørslen syd for Sølund får ny belægning. Mens Steen samler redskaber, fejer Steffen skinnerne.

Næste stop blev Brandhøj, hvor vi både hentede og afleverede dele til lagret i opbevaringshallen. Vi fik desuden omplaceret nogle oplagrede sveller, så der bliver bedre plads til at manøvrere med hjulkøretøjer foran hallen. Vi fik hentet flishuggeren ud af hallen og koblet på Land Roveren. Derefter gik turen tilbage til Hedehusgården, hvor frokosten blev indtaget i banevognen sammen med Hans, der havde brugt formiddagen på at fjerne nedfaldne blade fra stationsarealet.

En del af vores redskaber er blevet forsynet med gule markeringer. Det gør dem lettere at se, når vi er ude på banestrækningen.

Vores hjemmedesignede borelærer til forboring af sveller er også blevet malet. Lærerne har vi i en udgave til 22 og 24 kg/m skinner.

Efter frokosten ryddede vi buskadset bag kiosken på Hedehusgård Station. En del af det nedskårne materiale skar vi op til brænde, resten kørte vi igennem flismaskinen. Der er arbejde på banen igen lørdag, hvor vi afhængig af det fremmødte mandskab igen kaster os over nye opgaver.

Vores omfattende lager i opbevaringshallen blev suppleret med nye dele til overkørselsanlæg. Det er godt at være velforsynet.

Buskadset bag kiosken forvandles til flis i løbet af nul komma nul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.