Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

onsdag den 5. august 2020

Breaking!! Forlængelse af sommersæsonen på Hedelands Veteranbane


Sommersøndagstog med både motor og damptog - helt til søndage den 4. oktober!

I de sidste mange søndage har der været lange køer foran billetsalget på Hedehusgård Station, så trafikafdelingen (og bestyrelsen) på Hedelands Veteranbane har derfor her til aften besluttet at forlænge sommeren - i hvertfald med togdriften.  Det betyder , at der vil blive kørt to-togsdrift efter sommerkøreplanen hver søndag til og med søndag den 4. oktober. Vi håber da også at vejret er med os hele vejen!
Hyggelige aftenture til Rubjerg 12, 26. august og 9. september

Samtidig tilbyder vi også to ekstra dage med Onsdagsaftentog oven i afgangen den 12. august. De to dage bliver onsdag den 26. august og onsdag den 9. september kl. 17-18-19 og 20 fra Hedehusgården og ud til Rubjerg. Den 12. august er der samtidig mulighed for bogsignering af en forfatter!

Efterårsferien får tilført een dag mere med lørdag den 10. oktober - så vi kører den 10, 11, 13, 15, 17 og 18. oktober og køreplanen udvides til 4 tog ud om dagen. Der afholdes Bliv-Medlem-dag lørdag den 17.


Vi håber derfor at mange vil benytte sig af muligheden for en togtur og at alle får de pladser, der er brug for. Grundet COVID19, så holdes grupper adskilt. For at sikre en plads til hjemturen, skal tidspunktet for returbilletten allerede bestemmes ved billetkøb til udturen. Vi kan desværre ikke tilbyde reservation eller forsalg af billetter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.