Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

tirsdag den 7. juli 2020

Nyt fra Bafd. hverdagsaktiviteter m.v.

Baneafdelingen har været aktiv gennem flere hverdage i uge 27. Torsdag aften lykkedes det at få slagleklippet en del af banestrækningen omkring Brandhøj Station. Det grønne havde efterhånden nået en højde, der gjorde klipning nødvendigt. De tre mand på holdet nød middagsmad på Brandhøj undervejs i arbejdet.
Slagleklipperen i aktion nord for Brandhøj. Flere års indsats med bl.a. slagleklipperen har efterladt et ca. 1,5 m bredt bælte langs banelinjen, hvor der alene vokser græs. Det letter arbejdet med grønt vedligehold betragteligt. Foto: SLA.

Ugen bød også på den endelig afslutning af vores svelleudskiftningsprojekt med støtte fra 'veterantogspuljen', idet vi modtog udbetalingsbrev fra Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen lydende på det fulde beløb fra bevillingen på 349.000 kr.

Lørdag blev brugt til maskinvedligehold af vores 'forstmaskineri', idet vejret var præget af byger og blæst, ligesom der var særtog på banen.
Særtoget lørdag havde bygevejr, som plantogene søndag også var ramt af. Alligevel mødte overraskende mange op til søndagens kørsel, der var første køredag med halv pris efter en bevilling fra Slots- og Kulturstyrelsens pulje til rabat på kultur- og/eller idrætsaktiviteter i forbindelse med Covid-19. Lægtehegnet er en del af vores køhåndtering, der dog ikke var udfordret denne søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.