Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 30. maj 2020

Nyt fra Bafd 30-04-2020

Med kun 3 mand fremmødt til dagens arbejde besluttede vi, at udsætte den resterende svelleudveksling ved km. 2,0 en uges tid og kaste os over andre nyttige opgaver. Hans var allerede i gang på Hedehusgården med græsslåning, så jeg assisterede ham og klippede de store græsarealer med plænetraktoren. I mellemtiden klargjorde Jørgen og Lars toget, hvorefter vi læssede plænetraktoren på gravemaskine-vognen.

I løbet af dagen fik vi kørt hele banen igennem og slået perroner samt arealer ved kilometersten og sporskiftetrækbukke. Dette gøres dels for at øge synligheden, og dels som en forberedelse til, at vi i den kommende periode kører banen igennem med slagleklipperen for at holde vegetationen nede langs med sporet.

På Brandhøj fik vi slået græs på de store arealer, der ligger op til perronen. Dette gør vi en til to gange årligt for at bibeholde et åbent areal. Her mødte vi også Carsten og Kjeld, der havde fragtet VBV Pedershaab D10 ned til vognhallen og sporsat den på 785 mm sporet.

D10 er anbragt i vognhallen, og slagleklipperen rangeres ind igen.

Jørgen udfører finpusdning af de sidste græsarealer ved Brandhøj st. 


Ved Plantagen fik vi selskab af Steen, der grundet en øjenoperation ikke kan deltage i arbejdet et par uger. Det forhindrer ham dog heldigvis ikke i at komme forbi, medbringende kage, og drikke eftermiddagskaffen sammen med arbejdsholdet. Arbejdskarantænen udløber inden næste weekend, så vi satser på en snarlig tilbagekomst på holdet.

Hjemturen indeholdt et stop på Sølund, hvor vi rensede sporskiftetrækbukkene af for gammel maling, således at Hans forhåbentligt kan få dem opmalet i den kommende uge.

Steffen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.