Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 8. juni 2024

Nyt fra Bafd 8-6-2024

 Denne lørdag var banen også trafikeret med 3 særtog. Ingeniørforeningen gennemførte et meget velbesøgt arrangement med op mod 200 deltagere. Imidlertid ville vi gerne videre med slagleklipning af banen, så dagens arbejdshold bestående af Claus B, Peter og Steffen vovede sig ud i trafikken under ledelse af togføreren på særtoget. Vi startede med at hente slagleklipperen fra Brandhøj op til Hedehusgård, så den kunne blive drejet. Derefter kørte vi til Fem Ege, hvor vi afventede afgangen af det første særtog i retning mod Hedehusgård inden vi begyndte arbejdet. Vi nåede en del af strækningen til Rubjerg st, inden vi blev nødt til at krydse det næste  udadgående særtog på Rubjerg. 

Da særtoget atter havde passeret Rubjerg fortsatte vi arbejdet, inden vi afventede dagens sidste krydsninger på Rubjerg, og kunne slagle resten af strækningen til Brandhøj st. Hele banen er nu kørt igennem med slagleklipperen.

Slagleklipperen blev kørt i remise på Brandhøj, og dagen sluttede af med afprøvning af vores nyerhvervede benzindrevne skinneboremaskine. Med til øvelse kunne vi bore et Ø30 laskehul på omkring 1 minut, så det var yderst lovende.

Steffen

Der er nu slaglet på begge sider af sporet

Krydsning på Rubjerg st. med særtoget

Nogle steder fik vi slået i dobbelt bredde

Dagens særtog ved Rubjerg st.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.