Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

søndag den 9. februar 2020

Nyt fra Bafd. 08-02-2020

Efter ilægningen af de sidste sveller i projektet fra veterantogspuljen var det i dag tid til at fjern gamle sveller langs strækningen. Vejret var dejligt og et hold på 7 mand var mødt friske op til opgaven.
Lars placerer forsigtigt en grabfuld gamle sveller på et sæt deplorider.

Vi kørte til Brandhøj og hentede et sæt deplorider og fortsatte derpå til Flintebjerg, hvor et mindre antal udskiftede sveller blev samlet op. Herefter gik turen videre til Rubjerg, hvor et større antal sveller ventede. Ved siden af arbejdet med at samle sveller op, fik vi siderettet sporet langs perronen og ryddet en del buskads på vestsiden af stationen.

Da vi havde samlet størstedelen af svellerne op, tog Hans, Jens og Steen til Brandhøj og begyndte at flise en del gamle afskårne grene op. Grenene har i alt for mange år ligget som rodede bunker på græsfladen modsat vognhallen. Nu forsvinder de efterhånden.
Steffen og Benjamin sikrer de høje læs af gamle sveller med stropper.

Med de sidste sveller fjernet fra arealerne omkring Rubjerg og forsvarligt læsset på deploriderne, kørte vi med banetoget til Brandhøj og M 12 returnerede straks til Rubjerg for at hente svellerne. Vel ankommet til Brandhøj med svellerne holdt vi kaffepause, da også flisningen på det tidspunkt var overstået.
Svelletransporten er nået til frem Brandhøj. Svellerne er nu rangeret på plads og afventer nu at vi får en aftale i stand om afhentning.

De to næste lørdage foretager vi justering og understopning af de svelleudskiftede strækninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.