Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

tirsdag den 12. maj 2015

Klar til sommerkørslen 2015?

Om få dage åbner HVB for sommersæsonen 2015. Vi har arbejdet for at få bane og materiel i orden til kørselsstarten. Græsset er pænt slået på Hedehusgården og hærværksskaderne er udbedret - en opgave vi godt kunne have undværet.

Aviser og andre medier omkring os har vi forsøgt at få til at interessere sig for os. Det skulle gerne resultere i mange glade besøgende i vores tog. Vores gamle hjemmeside er opdateret med køreplan og Facebook-siden er også tilpasset sæsonen. Flere har aktivt medvirket til at online opslagsværker er opdaterede, har postet på Facebook-gruppen for Hedehusene, ligesom en lang række aviser, både lokale og landsdækkende, har fået pressemateriale.

På 'kultunaut', der præsenterer sig som Danmarks elektroniske kulturguide kan man fx finde vores bane - samtlige køredage er nævnt. På Visit Vestegnen er der også en fin beskrivelse af vores jernbanedrift - og Leifs video af hele strækningen.

I de seneste dage har vi bl.a. fået omtale på Roskilde Avis' webside og Taastrup Lokalavis fortæller også sine læsere om vores kørselsstart.





Undervejs i årets sommersæson vil vi som noget nyt forsøge at skabe opmærksomhed om vores bane flere gange. Bl.a. ved at arbejde med nogle af de ideer, der kom frem på trafikafdelingsmødet i efteråret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.