Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 11. februar 2012

Nyt fra Bafd 11-02-2012

Med sidste lørdags maskin startbesvær i mente var det med spænding, at vi lørdag formiddag i ca. 10 graders frost forsøgte at starte M12 op. Det lykkedes efter lidt besvær og vi kom afsted ned til Brandhøj.
Finn og Arne arbejdede videre med sporskiftet foran vognhallen og fik bl.a. skåret sideskinnerne til. Vi andre hentede skinner til sporskiftebyggeriet og fik afhentet de sidste perronelementer, der skal bruges  til skydebrograven. Desværre var jorden inde i vognhallen alt for frossen til at gravemaskinen kunne brække den op, så dette arbejde må vente på et lidt mildere klima kommer over landet.
Endnu et par paller blev fyldt og sat på plads i reolen. Desuden fik vi stillet den resterende del af pallereolen op og konstateret, at vi har ca. 110 pallepladser til rådighed. Det burde række et stykke af vejen.

Eftermiddag blev forsødet af et større kagebord idet både Christian og Solveig havde bagt fantastiske kager til drengene i kulden.

Der er ingen billeder fra dagens aktiviteter, men tilgengæld blev der i ugens løb fabrikeret endnu et trin til banevognen samt færdiggjort vores "krokodillekæber" til grabben. De skal bruges til at trække gamle sveller ud i forbindelse med svelleudskiftningen, som starter op en måneds tid.

Næste lørdag arbejdes der formentlig videre med sporskiftebygningen, da det er uafhængigt af sne og frossen jord.

Steffen
"Krokodillekæbe" til montage på gravemaskine grabben


Et en del år lykkedes det også at få fabrikeret et trin til den anden side
 af banevognen. Selve trinnet fremkom under oprydningen på loftet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.