Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 16. juli 2022

Nyt fra Bafd 16-07-2022

Et pænt hold var mødt frem, så vi delte os i to hold. Peter, Claus B og Kjeld kørte på Brandhøj med M30 og læssede 3 tipvogne med stabiltgrus, for derefter at lægge det ud på perronen på Hedehusgård. Kenneth, Klavs og jeg kørte med banetoget og M12 ud i Hedeland, hvor der skulle opsættes A74 skilte. Dette vejskilt for jernbaneoverskæringer skulle placeres ved de i alt 4 midlertidige overkørsler, der er anlagt i forbindelse med Spejdernes Landslejr 2022.  

Første stop var hallen på Brandhøj, hvor vi hentede de nødvendige skilte. Herefter kørte vi ud over Sletten og ned til km 3,9, hvor den sydligste af overkørslerne er placeret. Telte, campingvogne og tekniske installationer skyder op overalt, og der var stor aktivitet med kun en uge til åbningen af lejren. Spejdernes entreprenør havde efter vores anvisninger opsat træstolper ved overkørslerne, og med lidt forskellige kunstgreb lykkedes det at få fastgjort skiltene på stolperne. 

Ved 13-tiden var vi færdige med skilteopsætningen, og begge hold indtog frokosten på Brandhøj st. Endnu et træk tipvogne var læsset op, og i løbet af eftermiddagen fik vi lagt det sidste ud på perronen, der nu kan benyttes i sin fulde længde.

På Hedehusgården var Hans flittig med at male bænke, og sidst på dagen blev der også ved fælles indsats ryddet op og bortkørt affald fra området ved kulgården. Lidt græsslåning blev der også tid til, så nu er der pænt overalt til den næste uges forhåbentlig mange besøgende.

Steffen

En spejder passerer forbi arbejdsstedet ved km 3.9 i en traktor. I baggrunden er telte, campingvogne,
generatorer og andet grej opstillet, mens et lyslederkabel krydser vejen i forgrunden. Netforbindelsen
skal naturligvis også være i orden på Spejdernes Lejr 2022.

Den midlertidige overkørsel km 3.9. I den kommende uge udlægges grustilslutning på begge 
sider af trædækket (KHA)


Skiltene skal sidde så højt, at man ikke slår hovedet på dem. 
Ikke en helt nem opgave, når det inkl. bagplade nok vejer ca. 20 kg.



Der fastgøres et stykke krydsfiner på bagsiden af skiltet, 
hvorefter det kan monteres på stolperne med skruer (KHA)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.