Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 19. juni 2021

Nyt fra Bafd. 19-06-2021

Det var allerede en varm dag, da dagens hold mødte ind. Hans var naturligvis i gang omkring kiosken, således at der ser pænt ud på morgendagens køredag. Det øvrige holds opgaver var at få løsnet og smurt samtlige lasker fra km 0,5 til rampen samt justere kurven en smule hist og her. Turen gik derfor til Brandhøj for afhentning af trykluftkompressor, inden arbejdet for alvor begyndte. Fik vi nævnt, at solen skinnede fra en skyfri himmel? 

Med på banen denne hede dag var Søren og Peter Hein, Lars, Kenneth Claus B og N. Trods hyppigt behov for kølende vand, lykkedes det at få dagens program afviklet. Dermed er de sidste småting rettet på banestykket.

Søren og Claus B løsner lasker for efterfølgende grafitsmøring af anlægsflader og laskekamre.

Vi er nået ind i kurven på vej til rampen. Grafitbøtten blev flittigt brugt.

"Vi gir' den lige en omgang til der" siger Claus N til Claus B og Lars, inden de sidste rettelser på kurven færdiggøres og vi kan køre til Brandhøj og derefter hjemad. Lars havde klogeligt taget tøj med høj soltilbagekastningsfaktor på. Foto: Kenneth Andersen.

"Cross fit: Motionsform for mennesker, der ikke udfører banearbejde". Det var virkeligt varmt i dag og der var ingen grund til at smøre solcreme på - det ville blive svedt af i løbet af ingen tid. Heldigvis kunne vi holde et tåleligt lavt tempo og vi havde vand nok med i banevognens tank. Foto: Kenneth Andersen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.