Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

lørdag den 28. marts 2015

Nyt fra maskinafdelingen #12-15 28/03:

Fotografen og hans assistent gør klar til opstillingen, mens Bafd gør deres tog klart

Resultatet beundres - men I andre må vente lidt endnu!


Klubben havde fået en henvendelse fra en fotograf, der tidligere har været på besøg og har taget gode billeder. Denne gang skulle han bruge et foto til en Kampagne for ABC for mental sundhed til center for folkesundhed. Vi stiller som altid gerne op og samtidig vil vi kunne anvende det til vores egen markedsføring. Da7 skulle være rammen og vi motivet for det gode budskab, at det gavner ens helbred at: Gøre noget aktivt; Gøre noget sammen med/for nogen; Gøre noget meningsfuldt (engager dig) og det kan vi vist kun være enige om at vores klubarbejde medvirker til.Heldigt for fotografen  -og for os var at vejret viste sig fra sin bedste side og sende forårssol ned over værket. Vi kan ikke vise det færdige resultat endnu, men håber at få det sidst i april.Men vi fik røg op ad skorstenen og damp ud af ventilerne, så det blev rigtig gode skud, der kom i kassen :-)


Derefter skyndte Bafd sig afsted med det oprangerede tog og derom kan du læse andetsteds. Mafd gik i værkstedet efter oprydningen og Carsten fortsatte med at få akselstumpen ud af det tredje nydrejede hjul. Denne gang med det store bor, to små ved siden af og svækkede akselstumpen med vinkelsliberen. Den kom bare ud som majonæse fra en ny tube, da hjulet kom i pressen
J  Peter fortsatte med afdrejning af hjul nr. 4 og Jan afrensede motoren til T1 udvendigt. Jeg fik malet et par stumper fra No 3 og adskilt en stor skruetvinge, som vi vil renovere til svejsebordet. 4-5 mand på værkstedet denne solskinslørdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.