Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK

Nysgerrig efter mere!! Bliv aktiv i IBK
I IBK har vi godt kammeratskab og masser af interessante opgaver for alle!

mandag den 15. maj 2023

Nyt fra maskinafdelingen #20-23 15/5:

Så skal de snart ud i driften! Den sidste omgang maling snart påført. C3 mangler dog et lag undertagsmaling efter brædderne er blevet fuget lidt grundigere.

 M25 er ud i vognhallen igen med godkendte tryklufttanke og driftsklar som reservemaskine. Det har Onsdagsholdet klaret! Begge vogne står igen i værkstedsremisen, så vi kan få malet det allersidste. Jeg kom lidt tidligt og fik afrenset alle stolper og givet C4 det sidste lag hvid. Så mødtes vi alle til projektgennemgang og status er fortsat god. Når de to vogne er prøvekørt og bragt ud i vognhallen, så kommer C411 og B3 ind i værkstedet, så vi kan få dem restaureret.

Efter mødet, så fortsatte Klavs og jeg med maleopgaverne. Klavs fik sat alle lejekasserne op, så de kunne få den sidste runde sort på bagsiderne. Jan D. fik skilt et stak gamle paller og en flok hentede Storebæltsvogn 70-16 Det er en fladvogn med trædæk, der skal omspores fra 900 mm til 700 mm ved at forsyne den med de deplorider, der er ved at blive ombygget. Rammen er markeret med streger, hvor der skal fjernes dele og plader i forbindelse med ombygningen. Carsten fik osse fikset vinkelsliberen. Otto forberedte afdrejningen af de sidste aksler til minideploriderne, så de kan passe i konstruktionen. Det var, hvad jeg fik noteret. Vi var 9 mand på Gården – ferietiden er ved at indfinde sig… /Leif


Solskin - og så pludselig skift til tordendrøn og store hagl...

Deploridernes aksler skal lige afkortes nok et nøk.

Et par gamle paller omdannes til optændingsbrænde

Lejekasserne får sidste runde sort på bagsiden.
Resten smøres først på, når de sidder på hjulsættene.

Et hold retur med 70-16, Storebæltsvogn no. 2

Løsdele fjernes, så den kan blive ombygget til 700 mm.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.